Oletko nähnyt näitä miehiä? Valvontakamera tallensi Lindsayn murtovarkaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maanantaina kuinka poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan oli järkyttynyt murtovarkaiden vierailtua jälleen hänen kodissaan. Julkkistähti huomasi vierailun palatessaan Ali-siskonsa kanssa kotiinsa puolen yön maissa.

Nyt Los Angelesin poliisi on julkistanut yleisövihjeiden saamiseksi Lindsayn kodin valvontakameroiden tallentamia kuvia. Varsin heikkolaatuisissa mustavalkoisissa kuvissa nähdään kuinka kolme nuorta miestä kulkee huput päässään ympäri Lohanin kotia. Katso kuvat tästä.

– Hän on kunnossa, mutta järkyttynyt. Kassakaappi oli revitty alas seinältä, ulko-ovi oli poissa saranoiltaan ja ovenkahvat oli irrotettu. Luojan kiitos hän ei ollut kotona. Varkaiden mukaan lähti laukkuja, kenkiä ja koruja, Lindsayn manageri-äiti Dina kertoi maanantaina Access Hollywoodille.

Murto ei ollut Lindsayn ensimmäinen, sillä edellisen kerran hänen kotonaan kävi kutsumattomia vieraita toukokuussa. Silloin mitään ei kuitenkaan ilmeisesti kadonnut. Lindsay on jo hetken aikaa miettinyt muuttoa turvallisempaan paikkaan, ja nyt muutto on entistäkin ajankohtaisempi.