George Clooney loukkaantui – lehdet tekaisivat syyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiassa kesän ajan uuden naisystävänsä kanssa asunut Hollywood-komistus George Clooney on loukkaantunut. Hän teloi kätensä, mutta tapaturman syystä on liikkeellä parikin eri tarinaa. Tuoreimpien tietojen mukaan ensimmäisissä lehtitiedoissa oli mukana hieman ”amerikanlisää”.

Italialaislehtien mukaan George Clooney olisi nimittäin loukkaantunut moottoripyöräonnettomuudessa Sveitsissä. Tähden tiedottajan mukaan tiedot sinänsä mediaseksikkäästä ja maskuliinisesta onnettomuudesta eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan Clooney teloi kätensä sen jäätyä auton oven väliin.

– Hän joutui kyllä tapaturmaan ja teloi kätensä. Hän ei kuitenkaan ajanut moottoripyörää eikä ollut Sveitsissä. Hän oli asunnollaan Italiassa ja teloi kätensä sulkiessaan autonsa ovea, tiedottaja Stan Rosenfeld kertoi People-lehdelle.