Lindsay Lohanin murto epäilyttää – poppari itse oikeuteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme sunnuntaina kuinka poptähti Lindsay Lohan joutui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä murtovarkaiden uhriksi. Nyt murron ympärille on alkanut ilmaantua epäilyttäviä piirteitä.

Talossa oli käynyt kutsumattomia vieraita, ja Lindsay huomasi tapahtuneen palatessaan kotiinsa Ali-siskonsa kanssa. Varkaat olivat esimerkiksi repineet kassakaapin alas seinältä ja saaneet saaliikseen sen sisällä olleet noin kahden miljoonan dollarin korut.

Nyt on selvinnyt, että arvokorut olivat Lindsayllä lainassa Beverly Hillsistä sijaitsevasta XIV Karats -koruliikkeestä. Asiasta kertoneen RadarOnlinen mukaan korut oli lainattu Lohanille kaksi kuukautta sitten ja koruliike oli jo ennen asuntomurtoa vaatinut saada niitä takaisin. Turhaan.

Nyt Lindsay väittää korujen kadonneen murtovarkaiden matkaan. Koruliike haistaa tapauksessa kuitenkin palaneen käryä ja on uhannut haastaa Lindsayn oikeuteen, ellei se saa pian takaisin miljoonakorujaan tai niiden korvauksia. Nyt viihdelehdissä ihmetellään kuinka joku uskalsi lainata miljoonien korut huumeongelmista kärsineelle ja koruvarkaudesta jo aiemmin syytetylle kohujulkkikselle.