Megabändi Oasis hajosi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion uutisten mukaan Britannian menestyneimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Oasis-yhtye on hajonnut. Yhtye peruutti perjantaina esiintymisensä Ranskassa järjestetyillä Rock Seine -festivaaleilla vain hetkeä ennen keikkaa.

Peruuntumisen syy selvisi, kun festivaalijärjestäjä kertoi Oasis-veljesten, Noel ja Liam Gallagherin, riidelleen ennen peruuntumista. Festarijärjestäjä kertoi yhtyeen keikkaa odottaneille faneille bändin hajonneen. Järjestäjien mukaan yhtye perui samalla kaikki muutkin Euroopan kiertueensa esiintymiset.

Myöhemmin Noel Gallagher ilmoitti yhtyeen verkkosivuilla eronneensa yhtyeestä veljesten riitojen takia. Uutisoimme viime sunnuntaina kuinka Oasis-yhtye perui keikkansa V Festival -tapahtumassa viime hetkellä ”kurkunpään tulehduksen” takia. Nyt näitäkin väitteitä voidaan tarkastella aivan uudessa valossa.