Supertähdet surevat julkkisystävänsä kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailma kohtasi taas tänään uuden suru-uutisen, kun tieto Adam ”DJ AM” Goldsteinin kuolemasta levisi julkkisten keskuudessa. Monet supertähdet ovat ilmaisseet surunvalittelunsa blogiensa kautta.

Yksi surijoista oli Goldsteinin läheinen ystävä Paris Hilton, joka ei ollut ensin uskoa uutista todeksi.

– Olen shokissa, enkä usko sitä. Sanokaa minulle, ettei tämä ole totta. Rukoilen, että tämä on vain yksi huhuista. Adam ja minä olemme olleet ystäviä 15-vuotiaasta, Paris Hilton kirjoitti Twitterissään kunnes sai vahvistuksen tiedon oikeellisuudesta.

– Hänellä oli kultainen sydän ja hän oli yksi hauskimmista, mukavimmista ja lahjakkaimmista miehistä, joita olen koskaan tavannut. Adam, rakastan sinua ja ikävöin sinua jo nyt. Rukoilen hänen läheistensä ja ystäviensä puolesta. On vaikea hyväksyä, etten enää voi puhua hänen kanssaan. En löydä sanoja tällä hetkellä.

Muita Goldsteinia muistaneita supertähtiä olivat esimerkiksi Lindsay Lohan, Sean ”Puff Daddy” Combs, John Mayer ja Alyssa Milano.

– En voi uskoa tätä todeksi. Olen shokissa. Miksi? Miksi? R.I.P. Adam, Lindsay kirjoitti.

– DJ AM, lepää rauhassa, Sean ”P. Diddy Puff Daddy” Combs kirjoitti.

– Olen täysin shokissa. Meidän ei tulisi menettää ystäviämme näin pian. Iässä, jossa meidän tulisi vielä valmistautua pitkään elämään. Ei nyt, John Mayer kirjoitti.

– Lepää rauhassa, Adam. Kosketit monia valollasi ja tulemme kaipaamaan sinua, Alyssa Milano kirjoitti.

Myös Goldsteinin kanssa vakavasta lento-onnettomuudessa kuin ihmeen kaupalla vuosi sitten selvinnyt rocktähti Travis Barker muisti ystäväänsä vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa.

– Syvimmät osanottoni DJ AM:n puoletsa. Olit yksi suurimmista taiteilijoista ja sinua tullaan ikävöimään. Rukoilen hänen perheensä ja läheistensä puolesta, Moakler kirjoitti.

– R.I.P. Olen surullinen hänen läheistensä puolesta. Tämä tuli niin yllättäen, Fall Out Boy -yhtyeen jäsen Pet Wentz kirjoitti.