SHOKKI: Supersuosittu DJ AM kuollut – itsemurha vai yliannostus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin tiskijukkiin lukeutuva DJ AM, oikealta nimeltään Adam Goldstein, on kuollut. Juuri tulleen tiedon mukaan hänet löydettiin menehtyneenä kotoaan New Yorkissa. Kuoleman epäillään olevan itsemurha.

Manhattanin asunnostaan menehtyneenä löydetyn tähden viereltä löydettiin crack-piippu ja reseptilääkkeitä. Löydösten johdosta kuoleman epäillään olleen itsemurha. Varmuutta asiaan ei saada ennen ruumiinavauksen tulosten valmistumista. Kuolinsyynä voi olla myös vahingossa otettu yliannostus.

DJ AM tunnetaan oman uransa lisäksi myös muiden muassa Nicole Richien entisenä poikaystävänä, Crazy Town -yhtyeen jäsenenä ja realitytähtenä. Hän oli mukana Nicolen ja Paris Hiltonin yhteisessä Leidit landella -realitysarjassa ja vieraili myös Entourage-ohjelmassa. Viime aikoina Goldstein oli myös osaomistajana Los Angelesin ja Las Vegasin suosituissa LAX-yökerhoissa.

Vuosi sitten DJ AM ja hänen rokkariystävänsä Travis Barker joutuivat vakavaan lento-onnettomuuteen, jossa menehtyi neljä ihmistä. Goldstein ja Barker selvisivät hengissä vain hyppäämällä lentokoneesta sen ollessa vielä liikkeellä kiitoradan ulkopuolella. Molemmat saivat pahoja palovammoja.

Lisää tietoa tällä sivulla hetken kuluttua.