BB-Minna avautui aborteistaan: ”Ei ollut henkisesti raskasta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat puuhailevat parhaillaan vielä aamutoimissaan hyvin nukutun yön jälkeen. Eilen yölliset keskustelut jatkuivat kuitenkin pitkälle aamuyöhön. Yksi keskustelunaiheista oli perhe.

Perhekysymysten kohteena oli erityisesti 32-vuotias BB-Minna, joka oli Tertun ja Ninon mielestä hyvässä avioliitto- ja lastensaanti-iässä. Hänen kantansa lastensaantiin yllätti kuitenkin keskusteluun osallistuneet asukkaat. Minna nimittäin kertoi, ettei halua lainkaan lapsia, vaikka löytäisikin oikean miehen.

– En mä halua, hyvänen aika. Noh, mitä nyt sanoisin. Se vastuu, tiäksä. En mä halua sellaista, en halua tällaiseen maailmaan tehdä lapsia, sä huolehdit ja murehdit niistä. Mä haluan olla se ykkönen omassa elämässäni, Minna vastasi.

Asukkaat halusivat tietää lisää Minnan elämästä ja lopulta Jelena kysyi suoraan onko hän tehnyt abortin. Tämän jälkeen Minna paljasti tehneensä kaksi aborttia, joista toisen 22-vuotiaana. Asiaa ihmetellyt Terttu halusi tietää olivatko aborttipäätökset raskaita.

– Ei se ollut itse asiassa, Minna totesi rauhallisesti.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse