BB-juhlissa raju rasismiriita – Jelena ja Aso ottavat yhteen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan meneillään olevissa kosteissa juhlissa syntyi hetki sitten talon ensimmäinen todellinen riita, kun BB-Aso ja BB-Jelena ajautuivat äänekkääseen sanasotaan rasismista. Tappelusta ei kuitenkaan ole kyse.

Tilanne alkoi, kun Jelena yleisti Ason mielestä kaikki ulkomaalaiset miehet toisiinsa. Lisäksi nainen oli Ason mukaan katsonut häntä halveksuen.

– Tää loukkaa ihmisiä. Mitä jos sä sanoisit että mä oon tavannut aiemmin suomalaisia, jotka on kusettanut ja pannut mua ja se on jättänyt mut, niin etkö sä ikinä menis suomalaisen kanssa vai? Hä? Jätäksä kaikki suomalaiset sit pois? Vi**u sä tarkoitit just sitä mitä sä sanoit, BB-Aso raivosi.

– Paskavv**ut! Jelena vastasi.

– Älä puhu paskaa mulle ainakaan. Siis tää on ihan paskapuhetta. Ei mulla ole ongelmaa. Ei mulla ole mitään ongelmaa. Jos mä olisin viiden promillen kännissä niin mä en edes puhuis sulle, Aso vastasi.

– Saa**nan, vi**n paskanaama oikeen. Nyt mä voin sanoa että mä en vi**u halua nähdä sun naamaa yhtään, Jelena hermoili ja purskahti lohduttomaan itkuun Ragnarin yrittäessä rauhoitella häntä.

Aso pyysi anteeksi, mutta yritti silti heittää vielä lisää löylyä peliin, kunnes BB-Sami vihjasi, että riidan tulee päättyä myös Ason puolelta välittömästi.

Samaan aikaan BB-Lotta ja BB-Sampo keskustelivat samasta aiheesta keittiössä. Molempien mukaan kyse oli rasismiriidasta ja siitä että Jelenan yleistäminen äityi lopulta kunnon riidaksi. BB-Terttu liittyi hetkeksi keskusteluun ja totesi vastaavia riitoja tulevan vielä lisää. Myös Nino ihmetteli riidan voimakkuutta.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse