Eminem : Beautiful

Singlet · Stara.fi

Hiphop-uransa jo kertaalleen haudannut supertähti Eminem tekee parhaillaan paluuta takaisin mikrofonin varteen. Pari vuotta lähinnä artistien taustatiimeissä tuottajana vaikuttaneen tähden tuorein single on nimeltään Beautiful.

Kyseessä on jälleen Eminemin rauhallisempaa puolta esittelevä kappale, joka on keskinkertaisen kaunista kuultavaa kaikesta melankolisuudestaan huolimatta. Biisin koukkuna toimivat vierailevat vokalistit, jotka esittävät muiden muassa biisin tarttuvan kertosäkeen. Kappaleeseen on lainattu pariinkin otteeseen Queenin ja Paul Rogersin upeaa Reaching Out -klassikkoa, mikä onkin oivallinen valinta ja muodostaa kappaleen ytimen.

Eminemin oma anti on sekin toki edelleen parasta a-luokkaa, eikä maailmankuulu flowkaan ole minnekään kadonnut. Kokonaisuudesta jää kuitenkin vielä puuttumaan jotain olennaista, sillä kappale ei jätä kovinkaan vahvaa muistijälkeä.

Pisteet 3/5