Realitykaunotar jättää suosikkisarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin realityohjelmiin lukeutuva MTV-viihdekanavalla jo vuosien ajan esitetty The Hills on tuonut julkkismaailmaan lukuisia uusia nimiä, joista yksi on Audrina Patridge. Viime aikoina alati suurempaa suosiota saanut neitokainen sai äskettäin myös oman realityohjelmansa.

Tämän seurauksena Audrina Patridge kaavailee jättävänsä The Hills -sarjan kokonaan. Jo aiemmin mukanaoloaan ohjelmassa radikaalisti vähentänyt julkkistähti kertoi Us Magazine -lehdelle sarjan olevan hänen osaltaan pian ohi.

– Olemme nyt puolivälissä kauden jaksojen kuvaamisessa, ja sen jälkeen lähden. Se tuntuu kuin valmistuisin koulusta. Otan seuraavan askeleen, kasvan ja aikuistun. Menen elämässäni eteenpäin, Patridge kertoi lehdelle.

Audrina kiittää kuitenkin suosikkisarjaa siitä, että sen ansiosta hän tuntee olonsa mukavaksi kameroiden edessä.

– Ohjelma on auttanut minua kovasti kameran edessä olemisessa ja koe-esiintymisissä esiintymisessä. Sen ansiosta voin unohtaa kameran läsnäolon ja keskittyä roolihahmoihin.

The Hills -realitysarjan seuraava kausi alkaa Yhdysvalloissa 29. syyskuuta.