Big Brother: ”Nyt loppui juominen sanoivat…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tuotantokauden viime tiistaisen käynnistymisen jälkeen nautittu iltaisin alkoholijuomia ahkerasti sillä seurauksella, että taloon saatiin eilen jo ensimmäiset varsinaiset välikohtaukset. Erityisesti BB-Aso ja BB-Jelena ottivat rajusti yhteen.

Samalla myös muilta ylilyönneiltä ei ole vältytty, sillä riitojen lisäksi erityisesti BB-Sami ja BB-Ragnar ovat juoneet itsensä todelliseen kaatokuntoon. Tänään tunnelma talossa onkin ollut morkkisvoittoinen, kun asukkaat ovat käyneet yhdessä läpi edellisen illan ja yön tapahtumia. Parhaillaan talossa vietetään ruokahetkeä.

Jälleen eilen itsensä rajuun humalaan juonut Sami nosti kissan pöydälle ja totesi asukkaiden antaneen jatkuvalla juopottelullaan itsestään huonon kuvan ulkomaailmaan.

– Ajatelkaa mikä kuva meistä tulee, siellä ne vaan alkoholia juovat ja ovat humalassa koko ajan, Sami totesi.

Muut asukkaat kuuntelivat kokkolalaista karaokeisäntää vakavana hetken aikaa. Pian Nino, Dana, Jelena, Lotta, Esa A ja Sampo totesivat yhteen ääneen, etteivät ainakaan he aio enää kajota alkoholiin. Juominen sai siis loppua ainakin toviksi. Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, että ilmeisesti jo huomenna heidät jaetaan kahteen ryhmään: paratiisiin ja slummiin.