Chris Brown syyttää CNN-kanavaa huijaamisesta: ”Tottakai muistan kaiken!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka hiphop-artisti Chris Brown olisi kertonut ettei hän muista hakanneensa silloista tyttöystäväänsä Rihannaa. Kyse oli CNN-uutiskanavan julkaisemasta ennakkomateriaalista keskiviikkona esitettävästä haastattelusta.

Uutinen levisi nopeasti lehtiin ympäri maailmaa, mutta nyt Chris Brown syyttää uutiskanavaa huijaamisesta. Kyseinen ennakkoon julkaistu ote haastattelusta oli hänen mukaansa irrotettu asiayhteydestä ja antaa siten väärän kuvan hänen vastauksestaan.

Haastattelija Larry Kingin väitetään kysyneen samaa asiaa kyllästymiseen saakka, jotta he saisivat raflaavan vastauksen. Brown kertoi asiasta eilen julkaisemassaan tiedotteessa. Sen mukaan totuus selviää kun koko haastattelu esitetään televisiossa keskiviikkona.

– Ensimmäiset neljä kertaa annoin saman vastauksen. Että minusta ei ole asianmukaista puhua tuon illan tapahtumista. Sanoin, ettei se ole reilua minua eikä ainakaan Rihannaa kohtaan. Viidennellä kerralla vastasin eri tavalla. Kun minulta kysyttiin ”Muistatko tehneesi sitä?” vastasin ”En”, Chris Brown toteaa tiedotteessaan.

– Tottakai muistan kaiken mitä tapahtui. Myös äitini kertoi useita kertoja haastattelun aikana, että menin heti sen jälkeen hänen luokseen ja kerroin kaiken.