Mallityttöjä raiskannut muotisuunnittelija loppuiäksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotisuunnittelija Anand Jon Alexander tuomittiin maanantaina Los Angelesissa loppuiäkseen vankilaan malliurasta haaveilleiden nuorten naisten seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksista.

35-vuotias intialaissyntyinen Alexander ei reagoinut lainkaan kuullessaan langettavan tuomionsa yhteensä 14 eri tapauksesta. Hänet todettiin kuitenkin syyttömäksi neljään tapaukseen ja valamiehistö ei löytänyt ratkaisua kolmeen tapaukseen, mutta se ei enää tuomioon juuri vaikuttanut. Häntä tullaan pitämään kaltereiden takana vähintään 59 vuoden ajan, eli vapautuessaan hän olisi 94 vuotias.

Tuomion pituuteen vaikutti tapausten suuren lukumäärän lisäksi myös se, ettei hän katunut lainkaan tekojaan. Mies itse syytti tuomioistuinta salaliitosta häntä vastaan. Osa uhreista oli vasta 14-vuotiaita joutuessaan Anand Jon Alexanderin uhreiksi. Hän saalisti uhrejaan netistä tarjoamalla heille mallintöitä ja tähteyttä, mutta lopulta raiskasi uhrinsa Beverly Hillsin asunnossaan.

Anand Jon Alexander perusti oman vaatemerkin vuonna 1999.