Povipommi Katie Price paljasti synkän salaisuutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman seuratuimpiin povipommeihin ja glamour-malleihin lukeutuva Jordan, eli Katie Price, on edelleen rajuissa riidoissa tulevan ex-miehensä Peter Andren kanssa. Katkerassa riidassa Jordan on yrittänyt sivaltaa miestään mediassa kaikin tavoin.

Nyt neitokainen on kuitenkin vuodattanut paljastuksia oman ja miehensä seksielämän sijaan pitkästä aikaa myös muista aiheista. Hän on nimittäin paljastanut OK!-lehdelle synkän salaisuutensa siitä, että on joutunut nuorena useita kertoja raiskauksen uhriksi.

Kerroimme taannoin, että Jordanin nykyinen miesystävä Alex Reid esiintyy hardcore-pornoelokuvassa, jossa nähdään muiden muassa väkivaltainen raiskaus. Tuolloin brittilehdet esittelivät myös kuvamateriaalia kyseisestä videosta. Nyt Jordan kuitenkin kiistää miehensä olevan mukana moisessa videossa.

– Minut on raiskattu useaita kertoja ollessani nuori. Lienee turhaa edes mainita, että en haluaisi olla tekemisissä kenenkään niin sairaan miehen kanssa. En olisi halunnut kertoa tästä, mutta nyt minun pitää, hän kommentoi lehdelle.

Lisäksi Jordan rohkaisee raiskattuja naisia puhumaan kohtalostaan. Hänen viimeaikaisten lausuntojensa valossa tuoreimpaan kohupaljastukseen kannattaa kuitenkin sen vakavuudesta huolimatta suhtautua varauksella.