Sharon Stonen tyrmäävä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään vahvasti eroottisena Basic Instict -elokuvassa. Sittemmin 51-vuotias supertähti on jatkanut valitsemallaan linjalla.

Viime aikoina hiljaiseloa viettänyt 51-vuotias Sharon Stone paljasti äskettäin rintansa Paris Match -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Samalla viihdelehdissä päästiin ihastelemaan hänen upeaa vartaloaan.

Nyt Stone on kuvattu puolestaan bikineissä. Sardiniassa, Italiassa, parhaillaan lomaileva näytteljätär kuvattiin nauttimassa vapaapäivästään korumiljonääri Giordio Damianin omistaman hulppean huvijahdin kannella. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna Stonen kerrottiin seurustelevan itseään 26-vuotta nuoremman Chase Dreyfousin kanssa. Stone esitteli tuolloin nuoren poikaystävänsä seurapiirijuhlissa. Tänä vuonna Sharon Stone nähdään elokuvassa Streets of Blood.