BB-Kätlin: ”Eikö Jeesus ja Jumala ole sama asia?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään tänään viimeistä rauhallista päivää ainakin koko asukasjoukon voimin, sillä huomenna heidät jaetaan kahteen kastiin; slummiin ja paratiisiin. Tänä iltana asukkaat passitetaan lisäksi yötöihin.

Pahaa-aavistamattomat asukkaat nauttivat aamupäivällä aamiaista talon terassilla syksyisessä auringonpaisteessa. BB-Dana kehui vuolaasti Kätlinin tekemää munakasta ja mätti samalla suuhunsa myös sianlihaa. BB-Aso naureskeli neitokaisen ruokatavoille.

– Dana sä oot kyllä vähän huono muslimi, kun sä syöt kaikki sianlihat, Aso totesi.

– Niin syönkin. Mut mä en juo alkoholia. Mä en oo mikään, mutta periaatteessa mun pitäisi olla muslimi, koska mun isovanhemmat on muslimeja. Mä uskon Jumalaan, Dana vastasi.

Myös BB-Kätlin otti osaa pihamaalla virinneeseen uskontokeskusteluun.

– Eikä Jeesus ja Jumala ole sama asia? Kätlin kysyi.

Muut tyytyivät naureskelemaan kysymykselle, jolloin seinäjokelainen ymmärsi mitä tuli kysyneeksi.

– Ei herran Jumala. En mä ole ikinä lukenut raamattua. En mä tiedä yhtään mitään noista asioita, hän naureskeli.