Suosikkinäyttelijä loukkaantui – yltä päältä veressä esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Cate Blanchett on loukkaantunut teatterin lavalla Australiassa. Urallaan upeasti menestynyt Hollywood-tähti löi päänsä esiintyessään A Streetcar Named Desire -näytelmässä Sydneyssä.

Tiistai-iltana sattunut yllättävä tapaturma tapahtui, kun 40-vuotias kolme lapsen äiti esitti Blanche DuBoisin roolia. Vastanäyttelijänsä iski vahingossa Blanchettia 60-lukulaisella radiolla päähän, jolloin päähän aukesi verta vuotava haava.

Cate Blanchett toipui iskusta nopeasti ja jatkoi kohtauksen näyttelemistä, kunnes pian huomasi päänsä vuotavan verta. Uutistoimisto Agence France-Pressen mukaan silminnäkijät kertoivat, että ennen näytelmän keskeyttämistä Blanchettin pää ja niska olivat yltä päältä veressä. Vamman huomaamisen jälkeen esitys keskeytettiin, saliin sytytettiin valot ja yleisöä pyydettiin poistumaan.