Lily Allen on kuin ilmetty Spock

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on parhaillaan jälleen lyhyellä keikkatauolla, joten räväkällä neitokaisella on aikaa touhuilla kaikenlaista. Merkittävä hänen vapaa-ajastaan kuluu nykyisin esimerkiksi Twitter-mikroblogin parissa.

Äskettäin Lilyn poikaystävän kerrottiin olevan mustasukkainen julkkistyttöystävänsä blogille, koska intiimeilläkin hetkillä tuntuu että läsnä ovat myös Allenin blogin sadattuhannet lukijat. Nyt Allen on julkaissut lisää kuvamateriaalia blogissaan.

Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan paljastuskuvista, vaan Star Trekistä. Lily Allen on nimittäin saanut mitä ilmeisimmin vain lainaan hauskat Spock-korvat, tai vastaavasti hän on onnistunut piilottelemaan korvanlehteään tummien hiustensa alla kaikki nämä vuodet. Katso kuva tästä.