Rokkarin housut nilkkoihin kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalaisen Fall Out Boy -yhtyeen tunnetuin hahmo, basisti Pete Wentz, joutui viikonloppuna tukalaan tilanteeseen, kun yhtye oli konsertoimassa Leedsissä, Englannissa, järjestetyillä festivaaleilla.

Kesken keikan Peten esiintymisasu nimittäin petti sillä seurauksella, että housut putosivat yllättäen nilkkoihin kesken esityksen tuhansien ihmisten edessä. Basistin assistentti yritti kaikkensa peittääkseen näkymän yleisöltä, mutta hänkään ei kyennyt sitä estämään. Lopulta yksi roudareista nosti housut ylös Peten yhä laulaessa.

Yhtyeen fanit ehtivät kuitenkin nähdä Peten siniset alushousut ennen kuin tilanne saatiin hallintaan ja housut takaisin ylös. Daily Star -lehden saamien tietojen mukaan rokkari ei heti edes huomannut housujen putoamista koska hän lauloi niin innokkaasti.