Kummelin klassikkohahmot suuntavat kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen Kummeli lähtee mittavalle kiertueelle ympäri Suomen. Kiertue alkaa 5. marraskuuta Porista ja päättyy 5. joulukuuta Vantaalle.

Vuodesta 1991 parhaaseen A-ryhmään kuulunut Heikki Silvennoisen, Timo Kahilaisen, Heikki Helan ja Heikki Vihisen nelikko valloittaa yleisönsä kaikkiaan neljässätoista esityksessä eri puolilla maata.

Luvassa on nauruhermoja hytisyttäviä sketsejä, ikimuistoisia hahmoja, mainiota musiikkia ja hervotonta tunnelmaa, kun lavalle nousee joukko televisiosta ja valkokankaaltakin tunnettuja esiintyjiä. Mauno Ahonen, Matti Näsä ja moni muu huippuhahmo ovat parasta yhä vuosien jälkeen parasta A-ryhmää.

Kummeli-kiertue:

To 5.11 Promenadisali, PoriPe 6.11 Turkuhalli, TurkuTo 12.11 Onnela, Vantaan FlamingoPe 13.11 Onnela, Vantaan FlamingoSu 15.11 Sibeliustalo, LahtiKe 18.11 Musiikkikeskus, KuopioTo 19.11 Areena, JoensuuTo 26.11 Paviljonki, JyväskyläPe 27.11 Areena, SeinäjokiLa 28.11 Ideapark, LempääläKe 2.12 Onnela, Vantaan FlamingoTo 3.12 Onnela, Vantaan FlamingoPe 4.12 Onnela, Vantaan FlamingoLa 5.12 Onnela, Vantaan Flamingo