Mystinen arvoitus ihmetyttää BB-asukkaita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat tänään Arvoitus-päivätehtävän, jossa he joutuvat ratkaisemaan saamastaan paketista löytyvän arvoituksen.

Ensin BB-Nino toimitti asukkaille Isovelin lähettämän suurehkon lahjapaketin, jonka jälkeen toimitettiin myös kirje. Siitä löytyneessä tehtävänkuvauksessa asukkaita pyydettiin ratkaisemaan mystinen arvoitus.

– Teille on lahja, joka sisältää arvoituksen. Yhteen omenoista on piilotettu arvoitus.  Tehtävänä on osoittaa ryhmähenkeä ja ratkaista yhdessä paketista löytyvä arvoitus. Lukekaa arvoitus ääneen ja suoriutukaa tehtävästä päättäen yhdessä mikä on arvoituksen ratkaisu, Nino luki kirjeen.

Pian asukkaat avasivat paketin, josta löytyi ainoastaan suurennuslasi ja omenoita. Asukkaat päättivät siirtää koko laatikon sisältöineen ulos, jossa arvoitus olisi helpompi ratkaista. Isoveli ilmoitti kuitenkin, että arvoitus pitää ratkaista sisällä. Tällä hetkellä laatikon ympärillä onkin käynnissä varsinainen kuhina.