Natural Born Killers -leffan kaunotar rokkikeikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin maineikkaimpaan näyttelijäkastiin lukeutuva Juliette Lewis saapuu lokakuussa keikalle Suomeen. Viime vuosina myös muusikkona kunnostautunut tähti esiintyy Helsingin Nosturissa torstaina 29. lokakuuta.

Esimerkiksi klassikkoleffa Natural Born Killersistä tunnettu Juliette Lewis aloitti musiikkiuransa The Licks -yhtyeensä kanssa vuonna 2004 julkaistulla …Like a Bolt of Lightning -julkaisulla. Tätä seurasi debyyttialbumi You’re Speaking My Language, joka keräsi kehuja sekä yleisöltä että musiikkilehdistöltä.

Juliette & The Licksin vuonna 2006 julkaistu kakkoslevy Four on the Floor räjäytti potin lopullisesti ja yhtye nousi kulttimaineeseen kiertäen rock-klubeja ja megafestareita ympäri maailmaa.

Juliette Lewisin ensimmäinen levy ilman The Licks -yhtyettä, Terra Incognita, julkaistaan Suomessa tänään keskiviikkona 2. syyskuuta. Albumin on tuottanut The Mars Volta -yhtyeen Omar Rodriguez-Lopez. Suomessa Lewisin lavakarismaa on päästy todistamaan vuonna 2005 Tavastialla ja vuonna 2007 Ruisrockissa.