Ympyrä sulkeutuu – Leann Rimes eroaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka näyttelijä Eddie Cibrian on bongattu viime aikoina poptähti Leann Rimesin seurassa, vaikka molemmat olivat tahoillaan naimisissa. Cibrianin vaimo Brandi Granville ilmoitti tuolloin Rimesille lehtihaastattelun välityksellä ”Pidä hyvänäsi!”

Kuitenkin Granville ilmoitti hakevansa avioeroa Cibrianista sen jälkeen, kun kuvat miehestä romanttisella illallisella Rimesin kanssa levisivät julkisuuteen. Tuolloin Leann Rimes oli kuitenkin vielä naimisissa, joskin asumuserossa, Dean Sheremetin kanssa. Nyt tilanne on muuttunut, ja samalla koko draaman ympyrä sulkeutunut.

The Insider uutisoi eilen, että Rimes on nyt hakenut avioeroa Sheremetistä, joten pian poppari ja näyttelijä ovat valmiit perustamaan uusioperheen. 36-vuotias Eddie Cibrian kiinnitettiin äskettäin mukaan suositun CSI: Miami -televisiosarjan rooliin ja lisäksi myös tulevaan Washington Field -sarjaan. Aiemmin hän on tähdittänyt muiden muassa Samantha Who?, Ruma Betty ja Dirty Sexy Money -televisiosarjoja ja muutamia elokuvia.