BB-Tertun lähisukulainen on kolmoismurhaaja?

Big Brother · Stara.fi

Big Brther -kauden asukkaiden taustalta on tälläkin kaudella kaivettu tuttuun tapaan jos jonkinlaisia salaisuuksia ja rötöksiä, mutta Seiskan tuorein paljastus lienee tähän mennessä yllättävin.

Talon vanhin asukas, 61-vuotias BB-Terttu Mujunen, on nimittäin lehden mukaan erittäin tunnetun kolmoismurhaaja Juha Valjakkalan täti. 44-vuotias Valjakkala, nykyiseltä nimeltään Nikita Fouganthine, on yksi Pohjoismaiden lähihistorian kohutuimpia rikollisia.

Valjakkala vapautui vankilasta helmikuussa istuttuaan kaltereiden takana yli kaksikymmentä vuotta. Hänet tuomittiin aikoinaan Ruotsin Åmselessa tapahtuneesta kolmoismurhasta tapettuaan nelihenkisen perheen kolme jäsentä. Valjakkala ja hänen tyttöystävänsä Maria Routalammi olivat helmikuussa 1988 Pohjoismaiden etsityimmät rikolliset. Vankilatuomionsa aikana kolmoismurhaaja syyllistyi lisäksi useisiin vankilapakoihin ja niiden yrityksiin.