Britney Spearsin exä paisui kuin pullataikina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entisenä aviomiehenä ja wannabe-artistinakin tunnetuksi tullut taustatanssija Kevin Federline on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä hurjan lihomisensa ja rahanahneutensa takia.

Keväällä Kevin kuvattiin uuden tyttöystävänsä kanssa juhlimassa Las Vegasin yössä, jossa huomiota herätti lähinnä hänen selvästi kasvanut kokonsa. Entinen taustatanssija oli lihonut parissa vuodessa peräti 23 kiloa, Star-lehti kertoi tuolloin.

Keväällä Federline aloitti tiukan kuntokuurin, mutta tulokset ovat olleet päinvastaiset. Nyt hänet on kuvattu lomailemassa lastensa ja tyttöystävänsä Victoria Princen kanssa Miamissa. Kevinin ennen ja jälkeen -kuvia löytyy vertailun vuoksi tästä ja tästä. Tuoreimmat kuvat miehestä löytyvät puolestaan tästä.