Hayden Panettiere hurmasi poliisit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta ja parista elokuvastakin tunnettu Hollywood-kaunotar Hayden Panettiere on jälleen ikuistettu cheerleaderin asussa. Kyseessä on lisäksi sama asu, jossa hän poseerasi jo pari vuotta sitten sarjan mainoskuvissa.

Kuvauspaikalla cheerleaderina kohtausten välillä pyörähdellyt näyttelijä-laulaja käväisi jutustelemassa myös kuvauspaikan turvallisuutta valvoneiden poliisien kanssa. Keskiviikkona ikuistetuista valokuvista päätellen kiinnostus oli molemminpuolista. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan teinikaunotar on mukana Heroes-televisiosarjan seuraavan tuotantokauden kuvauksissa Los Angelesissa. Pian eBay-nettihuutokaupassa on mahdollisuus huutaa päivä Haydenin seurassa ja lisäksi myös uinti sekä delfiinien että Haydenin kanssa. Huutokaupan tuotot ohjataan lyhentämättömänä Give Green -kampanjan hyväksi.