Lindsay Lohan aikoo riisua kaiken Playboyn sivuilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on urallaan poseerannut jo pariinkin otteeseen lehtikuvissa alastomana. Edellisellä kerralla hän esitteli sulojaan New York Magazinen sivuilla sillä seurauksella, että viikkolehden verkkosivusto kaatui pariksi päiväksi.

Nyt vuorossa on mahdollisesti kuitenkin hieman suurempi ja tunnetumpi julkaisu, nimittäin maailman suurin miestenlehti Playboy. Lindsay on tosin aiemminkin ollut Playboy-huhujen kohteena, mutta tähän mennessä hän ei ole vielä lehteen päätynyt.

Nyt Lindsayn kerrotaan harkitsevan vakavasti riisumista lehden sivuilla 900.000 dollarin palkkiota vastaan. Se on yllättäen jopa parisataa tuhatta enemmän kuin aikaisemmat tarjoukset. Tälläkin kerralla huhun uskotaan kuitenkin olevan vain Lindsayn markkinointia. Joka tapauksessa näyttäviä tuoreita bikinikuvia neitokaisesta löytyy tästä. Lisäksi New York Magazinen vanhat kuvat löytyvät tästä.