Rocklegenda Bono on tukeva vanha setä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlannin menestynein yhtye kautta aikojen on maan kansallisylpeys U2. Vuonna 1979 perustetun bändin jäsenet ovat luonnollisesti vanhentuneet huomattavasti vuosien varrella, erityisesti kun kiertue-elämä on tunnetusti raskasta.

Nyt julkisuuteen on vuotanut uusia tuoreita valokuvia bändin keulahahmosta, Bonosta. 49-vuotias rocktähti on saanut vuosien varrella vyötärölleen parit pelastusrenkaat ja muutenkin mies vaikuttaa vanhentuneen silmissä parin vuoden takaisiin kuviin verrattuna. Katso kuvat tästä.

Bono, oikealta nimeltään Paul David Hewson, on yhtyeensä menestyksen myötä ryhtynyt tekemään paljon hyväntekeväisyyttä. Joidenkin kriitikoiden mukaan Bono kalastaa tempauksillaan vain mainetta itselleen, mutta joka tapauksessa hän on tavannut aiheen tiimoilta vapaan maailman suurimpia johtajia. Taannoin hän oli jopa ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.