Tämän BB-Kätlin haluaisi kokea miehenä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -paratiisin asukkaat odottelivat hetki sitten taloon sisäänpääsyä jännittävissä tunnelmissa. Ovien avautumista odotellessaan he keskustelevat miesten ja naisten eroista, kun naiset valittelivat luonnollisista ongelmistaan.

– Tätä kuunnellessa olen onnellinen että olen mies, Esa A sanoi.

BB-Sami kuitenkin totesi, että olisi hienoa saada olla yhden päivän ajan nainen, jotta hän voisi kokea asioita, jotka helpottaisivat naisten ymmärtämistä. Myös BB-Kätlin haluaisi vaihtaa sukupuolta yhdeksi päiväksi.

– Päivän vois olla. Mä haluaisin olla päivän miehenä ja kokea siemensyöksyn. Ja te voisitte olla päivän ajan naisia ja synnyttää, räväkkä Kätlin totesi.

Samaan aikaan terassin portailla istuvat slummin asukkaat katselivat menoa katkeran näköisinä.