Tätä golf-papparaista ei päästetty heavykeikalle Tampereelle – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen MetroAuto Areenalla, nykyisellä Tampere Areenalla, oli määrä järjestää joulukuussa heavytähti Alice Cooperin konsertti. Tapahtuma jouduttiin kuitenkin perumaan, koska artisti ei ollut konserttipaikan omistajan, Tampere Areena Oy:n, mukaan kristillisten arvojen mukainen.

– Ohjelmatoimisto Speed Promotion ei tilavarausta tehdessään kertonut, minkä artistin keikan se aikoo Tampere Areenalla järjestää. Jos olisimme tienneet, että kyseessä on Alice Cooper, emme olisi vuokranneet tiloja ollenkaan, yhtiön edustaja Kimmo Saarinen kertoi tuolloin.

61-vuotias Alice Cooper on kuitenkin itse tunnustautunut kristityksi jo vuosia sitten. Nyt artistista on julkaistu tuore kuva, jonka perusteella hän näyttää aivan tavalliselta ja rauhalliselta golf-papparaiselta. Katso kuva tästä. Otos on ikuistettu tiistaina Australiassa, jossa supertähti vietti päiväänsä 18 reiän kierroksella.