BB: Poliisi yllätti alastoman Kätlinin kesken puuhien

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäinen ilta kahdessa kastissa sujui ainakin paratiisin asukkailta leppoisan jutustelun ja saunomisen merkeissä. Kipeäksi itsensä tuntenut Kätlin sekä Jelena ja Esa J pysyivät kuitenkin tiiviisti patiolla keskustelemassa.

Tuntikausien juttutuokion aiheet pyörivät pääasiassa seksissä ja ihmissuhteissa. BB-Kätlin paljasti menettäneensä neitsyytensä 15-vuotiaana. Hän kertoi myös Virossa ex-poikaystävänsä kanssa tapahtuneesta kommelluksesta, jossa poliisit keskeyttivät hänen ja poikaystävän seksisessiot.

Kätlin ja poikaystävä eivät uskaltaneet harrastaa seksiä kummankaan kodissa, joten he ajoivat poikaystävän auton hiljaiselle paikalle, kaatoivat penkit ja laittoivat musiikin soimaan. Alusvaatteensa takapenkille heittänyt pariskunta oli jo tositoimissa, kun joku keskeytti puuhat koputtamalla ikkunaan.

Pariskunta ei antanut välikohtausen häiritä itseään, mutta pian ikkunaan koputettiin uudelleen. Ikkunan avattuaan nuori pari huomasi, että koputtaja oli tällä kertaa poliisi. Kätlin naureskeli olleensa tuolloin autossa ilkialastomana.Myöhemmin selvisi, että ilmeisesti naapuri oli soittanut poliisit nuorenparin liian lujalla soittaman musiikin takia.

Keskustelu jatkui saman aiheen ympärillä, ja Minna paljasti harrastaneensa aiemmin tänä vuonna seksiä kotitalonsa rappukäytävässä naapurinsa kanssa.