Blake Livelyn paita paljasti rinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on tehnyt viime aikoina kovasti nousua julkkismaailman A-sarjaan. Sinne on kuitenkin vielä matkaa, mutta supertähtien niksit tuntuvat olevan jo nyt hallussa.

21-vuotias neitokainen oli nimittäin nähty jälleen kerran paljastavassa asussa. Tällä kertaa iPhoneensa puhunut tähti ikuistettiin kävelemässä kadulla asussa, jonka teki tepposet. Hänen valkoisen toppinsa alla oli nimittäin läpinäkyvä paita, joka topin laskiessa paljasti myös toisen rinnan. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.