Pop-kaunottaren esiintymisasu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa entisen Atomic Kitten -suosikkiyhtyeen jäsenet touhaavat nykyisin kukin tahoillaan. Kerry Katona taistelee parhaillaan vakavan huumeongelman kanssa, mutta Natasha Hamilton tekee edelleen soolouraansa ja keikkailee ahkerasti.

Toissailtana Hamilton oli valinnut esiintymisasukseen näyttävän mustan karvaluomuksen, mutta esiintymislava oli niin korkealla, että asuvalinta ei osunut aivan kohdalleen. Popkaunotar tuli nimittäin liian lyhyen asun takia paljastelleeksi alushousujaan yleisölle. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Natasha Hamilton aloitti soolouransa heti Atomic Kitten -yhtyeen hajoamisen jälkeen vuonna 2006. Ahkerasta keikkailusta huolimatta neitokaisen esikoisalbumi odottaa vielä julkaisuaan, mutta edellinen single näki päivänvalon tammikuussa 2008. Hamiltonilla on kaksi lasta.