Katie Price ja uusi mies saivat oman realityohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price löysi jo muutama viikko avioeronsa jälkeen kainaloonsa uuden miehen, vapaaottelija Alex Reidin. Nyt mies on muuttanut asumaan Katien ja hänen ex-miehensä Peter Andren kotitaloon ja pian hänet nähdään myös povipommin realityohjelmassa.

Povipommin päiväkirja -nimellä Suomessakin esitetyssä realitysarjassa seurattiin alunperin Peter Andren ja Katie Pricen sekä heidän lastensa elämää. Eron myötä Jordan työsti muutaman kuukauden ajan omaa ohjelmaansa, mutta nyt mukaan on tulossa myös uusi mies. Katie Price on kirkkaaasti Britannian seuratuin julkkistähti, joten myös hänen televisio-ohjelmillaan on kysyntää.

Jordan tuottaa ohjelmansa nykyisin oman tuotantoyhtiönsä kautta, ja Alex Reid on nyt mahdollistanut uuden rahastuksen. Suunnitelmissa on siis uusi ohjelma, mutta julkkisparin elämää aiemmin esittänyt ITV-kanava ei ole halukas esittämään sarjaa enää primetime-paikalla, joten kanava tullee ilmeisesti vaihtumaan, The Sun uutisoi.