Leffatähti: ”En halua James Bondin roolia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen elokuvatähti Gerard Butler tähdittää pian valkokankaalla The Bounty -elokuvaa yhdessä Jennifer Anistonin kanssa. Näyttelijäkomistus aikoo jatkossakin pysytellä normaaleissa rooleissa, sillä hän ei halua mukaan brittien halutuimpaan elokuvarooliin.

Rooli on tietenkin salainen agentti 007, James Bond, jossa on kahdessa edellisessä elokuvassa nähty Daniel Craig. Butler ei kuitenkaan ole halukas ottamaaan kiinnitystä tähän menestysrooliin, koska hänen mukaansa se vaikeuttaisi liikaa roolien saamista Bond-uran jälkeen.

– Nautin pienempien elokuvien tekemisestä. Jos näyttelisin James Bondia, tulisi näille rooleille nopeasti loppu. Kuinka todennäköistä olisi, että minut hyväksyttäisiin mukaan sen jälkeen, kun olisin näytellyt Bondia? Gerard Butler totesi ShortList-lehdelle.

– Alan ulkopuoliset ihmiset luulevat, että olisi mahtavaa näytellä Bondia, mutta näyttelijänä minun pitää ajatella myös työtilannetta Bond-roolien jälkeen. Jos tekee monta Bond-elokuvaa, tulee samalla Bondin synonyymiksi. Minusta Daniel Craig on upea Bond, mutta minä luon mieluummin roolini tyhjästä.