Superkuuma Ex-Miss USA Ali Landry bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1996 Miss USA -tittelin voittanut Ali Landry on edelleen usein otsikossa, vaikka hänen voitostaan on jo kolmetoista vuotta. Osasyynä viihdelehtien mielenkiintoon lienee se, että Landry on edelleen huippukunnossa.

Vauvamasustaan pikavauhtia eroon äskettäin päässyt 35-vuotias missikaunotar on kuvattu nauttimassa auringosta ja viilentävästä merivedestä Karibialla. Uimareissullaan Landry oli pukeutunut näyttäviin mustavalkoisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

Ali Landry nousi vuonna 1998 People-lehden äänestyksessä maailman kauneimpien naisten listalle ja sittemmin hän on komeillut useaan kertaan myös FHM-lehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sekä lukuisilla muissa vastaavissa äänestyksissä. Taannoin Landry laajensi uraansa myös näyttelijäksi tehdessään aviomiehensä Alejandro Monteverden kanssa yhdessä elokuvan Bella.