Näyttelijäkaunottarelle pitkä vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Lori Petty on saanut rajun rangaistuksen rattijuopumuksesta ja ruumiinvamman tuottamisesta. Hänet tuomittiin teoistaan viideksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen.

A League of Their Own -elokuvassa Madonnan kanssa esiintynyt 45-vuotias näyttelijä pidätettiin toukokuussa rattijuopumuksesta Venicessä, Los Angelesissa. Ennen pidätystään Lori Petty oli ajanut juovuspäissään autollaan teini-ikäisen skeittaripojan päälle. Poika selvisi rytäkästä lievin vammoin, People uutisoi.

Pidätyshetkellä Pettyllä oli veressään 0,8 promillea alkoholia. Tämän lisäksi hänellä ei ollut voimassa olevaa vakuutusta. Näyttelijätär myönsi tekonsa ja teki syyttäjän ja uhrinsa kanssa sopimuksen, jolloin hän selvisi vain viiden vuoden ehdollisella tuomiolla. Vankeuden lisäksi hänelle määrättiin sakkoja sekä pakkohoitoa alkoholismiin.