Negative levyttää Enkelten kaupungissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen rockyhtye Negative julkaisee seuraavan albuminsa ensi vuonna. Tulevalta levyltä julkaistaan kuitenkin ensimmäinen singlelohkaisu vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi yhtye tekee muutaman keikan myös Suomessa

Negative on parhaillaan Los Angelesissa, Yhdysvalloissa, jossa se aloitti juuri työstämään uutta albumiaan tuottajien Warren Rikerin  ja Jimmy Westerlundin johdolla. Maanantaina 31. elokuuta Los Angelesiin lensi laulaja ja biisintekijä Jonne Aaron. Muu komppania seuraa perässä tänä viikonloppuna. Levytyssessioiden arvellaan kestävän liki pari kuukautta.

Negative on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa. Uutta materiaalia on kuultavissa jo singlen verran loppuvuodesta. Vuodenvaihteessa Negative keikkailee Pohjois-Suomessa seuraavasti:

29.12. Ylläs, Äkäshotelli

30.12. Olostunturi, Lapland Hotel Olos

31.12. Levi, Hullu Poro Areena