Suosikkinäyttelijä: ”Kaikki ihmiset ovat narkomaaneja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Woody Harrelson on ihmeissään siitä, että media on ottanut hänet hampaisiinsa taannoisten huumepaljastusten takia. Hän ihmettelee miksi asiasta yleensäkään syntyi kohu.

Harrelson tunnetaan kannabiksen puolestapuhujana ja hänet nähtiin äskettäin jointti kädessä jopa Playboy-lehdessä haastattelun yhteydessä julkaistussa valokuvassa. Näyttelijä ei voi uskoa ettei kannabista ei ole vieläkään laillistettu ja miksi ihmiset kuvittelevat hänen olevan koko ajan pilvessä.

– Olen lukenut lehdistä, että olen marijuana-aktivisti. Ymmärrän kyllä sen, mutta en silti pidä siitä. Ihmiset voivat ottaa drinkin tai ottaa pillereitä ennen bileisiin menoa, mutta se ei ole minua varten. Kokaiinia pelkään todella, Woody Harrelson täsmentää mielipiteitään StarPulse-julkaisussa.

– Pidän marijuanasta ja sen vaikutuksista. MInulle se on parempi huume kuin mikään muu. Ja koska kaikki ihmiset ovat narkomaaneja, en pidä sitä pahana vaihtoehtona. Kaikilla on joku huume, joillain se voi olla sokeri, kahvi, seksi, urheilu tai uskonto. Kaikilla on joku riippuvuus.

Samassa haastattelussa Woody Harrelson paljastaa olleensa aiemmin koukussa myös kipulääkkeisiin, mutta päässeensä jo kuiville niistä.