Talent-tähti Susan Boyle teki jälleen historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kevään puhutuimpiin artisteihin maailmalla lukeutunut Susan Boyle nousi Britain’s Got Talent -kisasta raketin lailla koko maailman tietoisuuteen. Monien värikkäiden vaiheiden kautta hän sijoittui kisassa lopulta toiseksi, mutta oli kuitenkin kirkkaasti realityohjelman historian seuratuin tähti.

48-vuotias Susan Boyle rikkoi ennätyksiä esimerkiksi YouTube-videopalvelussa, jossa hänen videotaan katsottiin muutamassa viikossa yli 150 miljoonaa kertaa. Nyt hän on ennätysvauhdissa myös I Dreamed A Dream -esikoisalbuminsa kanssa, vaikka levyä ei ole vielä edes julkaistu.

24. marraskuuta virallisesti julkaistava albumi on nimittäin noussut jo nyt, yli kaksi kuukautta ennen julkaisua, Amazon-verkkokaupan albumilistan ykköseksi. Ykköstila on levyn ennakkotilausten ansiota, sillä fanit ovat tilanneet levyä ennätysmäärän jo etukäteen.