BB-Kätlinin suihkunakuilua jälleen netissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon seuratuimmaksi asukkaaksi noussut BB-Kätlin on yksi selvimmistä voittajaehdokkaista, ja samalla myös talon muiden naisten kateuden kohde. Kätlinin kuvat ovat siten kiinnostaneet kovasti BB-talon ulkopuolella.

Jo aiemmin ohjelmaa esittävä Sub ja samaan konserniin kuuluva MTV3 ovat julkaisseet varsin rohkeita valokuvia, joissa BB-Kätlin nähdään ilkosillaan suihkussa. Näiden kuvien lisäksi toissapäivänä ohjelman viralliseen kuvagalleriaan päätyi samanlainen uusi kuva.

Maikkarin Kuvaboksissa julkaistussa valokuvassa Kätlin nähdään kuvattuna edestäpäin siitä huolimatta, että hän oli tuolla kerralla suihkussa alastomana. Katso kuva tästä. Yleensä asukkaat ovat käyneet suihkussa uima-asussa, mutta erityisesti Kätlin ja Tuija ovat peseytyneet myös alastomana.