BB-Nino rikkoi jälleen sääntöjä: ”Itkin ja huusin päiväkirjahuoneessa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä kaudella teemana paratiisi ja slummi, jonka teeman merkeissä asukkaat on jaettu kahteen ryhmään, joista toinen asuu sisällä talossa paratiisissa ja toinen talon pihamaalla slummissa.

Ratkaisu on käynyt erityisesti Tuijan ja Ninon hermoille. Molempien kestävyys on ollut sekä fyysisesti että henkisesti kovilla slummissa asumisen ja rankkojen rangaistusten suorittamisen takia. BB-Nino avautui hetki sitten asiasta Danalle rankoista oloista ja paratiisin asukkaiden hemmottelusta.

– Toi on ihan vi**ua noi kaikki subit ja kaikki. Vi**ua. Pitäis vaan jotenkin… Mä en enää kestä, mä en kestä. Mä oon semmoinen ihminen, että tommosta vi**uilua mä en kestä, Nino raivosi.

– Mä en halua et mulle aletaan vi**uileen. Kun mulla menee rajan yli niin mä vi**uilen takaisin. Mä en pysty kontrolloimaan itseäni. Mä en nuole kenenkään persettä se on ihan vi**u varma. Olkoon se kuningas tai Allah tai joku.

Samalla Nino syyllistyi jälleen kerran sääntörikkomukseen, vaikka juuri eilen slummin asukkaat kärsivät viiden tunnin ajan suorittaessaan rangaistusta ulkona. Tällä kertaa Nino paljasti päiväkirjahuoneen tapahtumia Danalle.

– Tänäänkin mä itkin ja huusin tuolla. Päiväkirjahuoneessa. Mähän tulin sieltä pois silmät ihan zfuum. En ollut itkenyt kahteen vuoteen. Mä en saa mitään positiivista esiin tästä jutusta. Oonks mä todella tullut tänne olemaan nälissään ja vi**uuntunut ja… En mä tämmöistä halua. Mä en ole hakenut mihinkään Selviytyjiin, että on joku slummipuoli ja… Voi vi**u sentään.

BB-Dana komppasi Ninoa toteamalla, että päällikkökilpailu seisontakilpailuineen ja immuniteetteineen on kuin suoraan Selviytyjät-ohjelmasta.