BMW oli juuri haastanut realitymurhaajan oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten viihdemaailmassa seurattiin tiiviisti realitytähti Ryan Jenkinsin pakomatkaa Yhdysvalloista Kanadaan sen jälkeen, kun hän oli murhannut raa’asti vaimonsa, Playboy-malli Jasmine Fioren.

Jenkins ehti paeta massiivista etsintäoperaatiota muutaman päivän ajan, kunnes hänet löydettiin hirttäytyneenä Vancouverissa sijaitsevasta motellista. Ennen pakoaan hän oli murhannut vaimonsa, jonka sulloi matkalaukkuun ja heitti roskikseen. Jäljet peittääkseen uhrilta oli leikattu sormenpäät ja vedetty hampaat irti.

Nyt on selvinnyt, että Jenkins pakeni myös muuta kuin vaimonsa murhaa, TMZ uutisoi. Autovalmistaja BMW oli nimittäin haastanut realitytähden oikeuteen vain muutama päivä ennen murhaa. Yhtiö vaati Jenkinsiltä oikeudessa yli 12.000 dollarin korvauksia, jotka olivat peräisin yhtiön BMW 335xi -auton rästiin jääneistä leasing-maksuista. BMW korosti kuitenkin, että kyseessä ei ollut sama auto, jolla murhaaja pakeni.