Lenny Kravitzin kotiin murtautunut pakeni käsiraudoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Lenny Kravitzin asuntoon Bahamalla elokuun alussa murtautunut mieshenkilö Mark Anthony Hamilton jäi reilun viikon päästä poliisin haaviin, mutta paikallinen poliisi onnistui kadottamaan miehen nopeasti.

Käsirautoihin kahlehdittu murtovaras pääsi nimittäin pakenemaan poliisia. Paon jälkeen Bahamalla järjestettiin suuret etsinnät, ja miehen kerrottiin olevan aseistettu ja vaarallinen. Viranomaiset tavoittivat karkulaisen uudelleen kuitenkin vasta lähes kuukauden etsintöjen jälkeen, Access Hollywood uutisoi.

Nyt murrosta epäilty mies on siis saatu jälleen kiinni ja oikeuden eteen. Viime viikolla järjestetyssä oikeudenkäynnissä Hamilton kiisti syyllistyneensä murtoon, mutta myönsi paenneensa poliisia. Tuomioistuin ei myöntänyt karkulaiselle enää takuita, vaan hän joutuu odottamaan oikeudenkäynnin jatkumista vankilassa. Lenny Kravitz ei ole kommentoinut tapausta.