MTV-teinitähden palkka paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdekanava MTV, eli Music Television, on esittänyt myös Suomessa Life of Ryan -realitysarjaa, jossa seurataan nuoren skeittitähden, Ryan Shecklerin, elämää. Nyt teinipojan ja televisiokanavan välinen sopimus on vuotanut julkisuuteen ja samalla paljastui myös skeittaajan palkka.

Ryan Sheckler kiinnitettiin omasta elämästään kertovan realitysarjan tähdeksi kaksi vuotta sitten 17-vuotiaana. Sopimus jouduttiin vahvistamaan oikeudessa, koska Sheckler oli alaikäinen. Oikeuden asiakirjat ovat julkisia, ja nyt amerikkalainen viihdesivusto TMZ on saanut sopimuksen haltuunsa.

Ryan sai ainakin sarjan alkuaikoina 9.617 dollaria jokaiselta jaksolta, eli hänen palkkansa oli valovuosien päässä todellisten realityjulkkisten liksoista. Suosituimmat tähdet ansaitsevat nimittäin kuusinumeroisia summia jokaiselta jaksolta.

Ohjelmassa vilahtelevat veljet, Kane ja Shane, saivat hekin osuudestaan 1.500 dollaria per jakso. Sopimuksen osapuolina olivat MTV-kanava sekä pojan holhooja ja Ryan Sheckler Inc. -yhtiön toimitusjohtaja, eli Ryanin äiti.