Tatuointiliike vaikeuksiin Rihannan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari kuukautta sitten uutisoitiin kuinka suosittu r&b-tähti Rihanna oli kuvattu newyorkilaisessa tatuointiliikkeessä, jossa hän teki tatuointeja kolmelle liikkeen henkilökuntaan kuuluvalle miehelle.

Pian kuvien julkaisemisen jälkeen kävi ilmi, että Rihanna oli rikkonut lakia, koska osavaltiossa ei saa tatuoida ilman asianmukaista lupaa. Nyt näyttää siltä, että Rihanna selviää tapauksesta säikähdyksellä, mutta sen sijaan tatuointiliike on saamassa sakkorangaistuksen.

Manhattanilla sijaitseva EastSide Ink saa sakot ”luvattoman tatuoijan käytöstä” liiketiloissaan. Tämä siitä huolimatta, että miehet eivät olleet asiakkaita, vaan henkilökuntaa. Kaupungin terveysviranomaisten mukaan sakon määrä tulee olemaan 200 – 2.000 dollaria, TMZ uutisoi.