BB-Jelena: ”Lähden himaan jos en saa röökiä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa on tänä iltana luvassa ensimmäisen häätöäänestyksen tulos, eli joku asukkaista joutuu jättämään BB-talon. Häätöäänestyksessä ovat tänään BB-Terttu, BB-Aso ja BB-Esa A.

Tunnelmaa talossa ovat tiivistäneet erityisesti BB-Aso sekä BB-Jelena, jotka ovat molemmat vihjanneet olevansa valmiit poistumaan talosta jopa vapaaehtoisesti.

Aso kertoi ajatuksistaan Esa J:lle jo pari päivää sitten, kun Jelena puolestaan avautui tuntemuksistaan Kätlinille ja Danalle vasta tänään purskahtaen yllättäen lohduttomaan itkuun. Jelenan mieltä painaa erityisesti tupakkariippuvuus, sillä BB-talossa savukkeet ovat olleet kortilla.

– En mä pysty tähän, mä en halua pystyä. Parin päivän päästä täällä alkaa astiat lentämään jos tilanne ei muutu. En mä ala tällaiseen. Mä lähden himaan tänään jos mä en saa iltaan mennessä röökiä. En mä jää tänne kattoo jos muut polttaa ja mulla ei ole mitään, Jelena valitti itkien.