BB-Terttu paljasti: ”Otin Botoxia kasvoihin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa on aamutuimaan keskusteltu rahankäytöstä ja siitä mihin kukin laittaa rahojaan. BB-Ragnar kertoi käyttävänsä rahaa erityisesti vaatteisiin. Tertun sijoituskohde tuli kuitenkin asukkaille yllätyksenä.

– Mie taas, miulla on niin paljon vaatteita, että mie paan itteeni. Terveyteen, kauneuteen ja hoitoihin. Mie paan kasvoihin ja hoitoihin… ja Botoxiin. Mie oon käynyt Botoxia ottamassa, mut ei sitä saa sannoo, BB-Terttu paljasti.

BB-Tuija huomasi heti paljastuksen.

– Tertulta tuli uusi paljastus, mutta mä en viitsi möläyttää sitä kaikille.

– Terttu on ottanut Botoxia! Ragnar hihkui.

– Mie oon lopettanut sen, koska otin sitä Espanjassa vaan, mutta nyt asutaan Suomessa. Mie paljon semmoiseen ulkoiseen, koska ihminen vanhenee ja rupisee. Mie aina sanon, että kun oon ensin puhdistautunut sisältä niin sitten mie haluan puhdistautua ulkoa sen minkä pystyn, Terttu jatkoi.

– Ihminen on ainutlaatuinen. Mie haluan, että miulla on vartalo kuin nuorella tytöllä. Ja onkin. Kintut vaan miulla on nyt huonot.