Ed Hardy -vaatemerkin isä muuttaa Michael Jacksonin kuolintaloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla parhaillaan kovaa nousua tekevän Ed Hardy -vaatemerkin luoja Christian Audigier muuttaa vuokra-asuntoon, jossa Popin kuningas Michael Jackson kuoli reilut kaksi kuukautta sitten.

Yökerhobisneksessäkin menestynyt Audigier oli tuntenut Michael Jacksonin pitkään ja he olivat henkilökohtaisia ystäviä. Jacksonin vuokrasopimus taloon päättyy joulukuussa, minkä jälkeen Audigier muuttaa sinne vuorostaan asumaan, X17 uutisoi.

Hollywood Hillsin luksusalueella sijaitsevan Holmby Hillsin asunnon omistavat yhdessä Guess-muotitalo ja Ed Hardy  -yhtiön toimitusjohtaja Hubert Guez. Muotisuunnittelija on jo ehtinyt kiistää huhut, joiden mukaan poptähden kuolintalosta oltaisiin tekemässä turistikohdetta.