Terttu häädettiin ensimmäisenä BB-talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen häätöäänestys saatiin hetki sitten päätökseen. Häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla BB-Aso, BB-Terttu ja BB-Esa A. Heistä talosta joutui lopulta poistumaan BB-Terttu.

61-vuotias Terttu oli koetellut talossa nuorempien asukkaiden hermoja monin tavoin. Toistuvien sääntörikkomustensa lisäksi hän on ärsyttänyt myös omalaatuisella ja jopa hivenen ylimielisellä käytöksellään. Nyt Tertun vierailu BB-taloon jäi vain puolentoista viikon pituiseksi.

Häätöäänestyksessä olleista asukkaista Aso paljasti pari päivää sitten haluavansa vapaaehtoisesti pois talosta. Hän rikkoi talon sääntöjä kertoessaan muille, että oli pyytänyt päiväkirjahuoneessa Isoveliltä lupaa päästä ensimmäisenä talosta.

Ilmeisesti tieto Ason pyynnöstä oli kantautunut myös kotikatsomoihin, sillä iranilaissyntyinen nuori mies oli jo häätöäänestyksen väliaikatilanteessa useaan kertaan todennäköisin talosta häädettävä. Toisin kuitenkin kävi. Esa A on puolestaan ollut talossa selvä sivustaseuraaja, joka on kuitenkin päässyt sivistämään erityisesti Lottaa.